onsdag den 19. oktober 2016

Gratis flaskeetiketter til en halloweenfest!


Til en halloween-fest hører der masser med halloween-pynt, for at skabe den helt rette halloweenstemning! Her får du et tip til, hvor du kan få de fineste halloween-flaskeetiketter helt gratis. Brug flaskeetiketterne både til vinflasker eller på sodavandsflasker. Du printer blot flaskeetiketterne ud og erstatter de etiketter, som allerede findes på flaskerne, så har du noget opfindsomt halloween-pynt til din halloween-fest.

I kassen angiver du blot følgende kode: HEKSEBRYG, så får du etiketterne gratis, lige til at printe!

Er du på udkig efter andre idéer til din halloween-fest? Her finder du masser med inspiration til din halloween-fest.
I forbindelse med en halloween-fest kan jeg anbefale forskellige underholdende aktiviteter. Der findes et stort udvalg af produkter, der er skræddersyet til en halloween-fest både for børn og voksne. Hvad fx med at lave en skattejagt til halloween? Skattejagter såsom Halloween-mysteriet, Monsterbalmysteriet og Spøgelsesmysteriet egner sig alle til en halloween-fest, og fås til de to forskellige aldersgrupper 4-6 år og 7-10 år.

Eller man kan arrangere et spændende spøgelsesløb udendørs i parken eller skoven. Her egner Spøgelsesjagten sig perfekt som aktivitet. Spøgelsesjagten er ligeledes opdelt i to aldersvarianter 4-6 år og fra 7 år, og den gennemføres udendørs med reflekser og lommelygter.

For de lidt ældre børn fra ca. 10 år kan man arrangere en mobilskattejagt: Jagten på spøgelsesskatten er en populær mobilskattejagt, som løses ved hjælp af gåder og kort i mobilen. Superpopulært blandt aldersgruppen 10- 13 år.


Skattejagt: Halloween mysteriet 4-6 år
Skattejagt: Halloween mysteriet 7-10 år
Skattejagt: Monsterbal mysteriet 4-6 år
Skattejagt: Monsterba lmysteriet 7-10 år
Halloween lege
Halloween festen skal selvfølgeligt forgyldes med sjove festlege! Her får du tips om de bedste lege til halloween festen - både for børn og voksne. halloween lege http://www.grapevine.dk/halloweenlege

Halloween græskar udskæring
Til halloween hører det sig til med græskar! Vi fortæller dig alt det som du ikke vidste om halloween græskarret, hvad det egentligt har at gøre med halloween, og om hvordan man laver græskarlygter og lækre opskrifter med græskar. halloween græskar, græskar skabeloner
Halloween græskar udskæring


Halloween lege

Skattejagt: Spøgelsesmysteriet 4-6 år
Skattejagt: Spøgelsesmysteriet 7-10 år
Spøgelsesløb: Spøgelsesjagten 4-6 år
Spøgelsesløb: Spøgelsesjagten fra 7 år
Mobilskattejagt: Jagten på spøgelsesskatten 10-13 årIngen kommentarer:

Send en kommentar