tirsdag den 6. oktober 2015

Middag med mord som festunderholdning til Halloween


Middag med mord - arrangér dit eget mordmysterie derhjemme til Halloween!

Middag med mord som festunderholdning! Vær med til at opklare et mordmysterie!

Skab spænding i efteråret sammen med dine bedste venner, bekendte, familie, kollegaer, eller både og, med et underholdende mordmysterie for voksne som festunderholdning! Et mordmysterie egner sig særdeles godt til en Halloweenfest for voksne, det skaber den helt rigtige uhyggelige stemning, og deltagerne må meget gerne klæde sig ud.

Det har længe været populært blandt virksomheder at få medarbejdere til at løse et mordmysterium som festunderholdning til en firmafest. Men nu er det også muligt at købe færdige mordmysterier som festunderholdning- middag med mord til privatpersoner for en rimelig penge. Her behøver man ikke at have et eventbureau, som kommer ud og udfører et mordmysterium, men i stedet styrer man mordmysteriet selv som vært, hvor ens gæster er med til at løse en spændende mordgåde i løbet af en aften, som festunderholdning med lækker mad på menuen. Dæk et fint bord til en middag med mord med hvid dug og linnedservietter, fine glas og flotte lysestager, så du skaber den helt rigtige stemning, som passer til en mordgåde, for dine gæster. Du kan specificere i invitationen at dine gæster skal være udklædt til fest på slottet, eller hvor nu end dit mordmysterium finder sted.

Man kan meget vel dele et mordmysterie op, så man læser det højt mellem retterne og til sidst, efter desserten, skal man så tage stilling til hvem, som er morderen! Man kan dele gæsterne op i hold, eller de kan løse mordmysteriet enkeltvist. Hvis man udfører en mordgåde i hold er det en god måde at få folk der evt. ikke kender hinanden til at snakke på og lære hinanden at kende. Forestil jer at blive ført ind i et spændende mordmysterium med intriger, finurlige elementer og andre spændende detaljer! En mordgåde kræver indlevelse af deltagerne, sans for detaljer, gådeløsning og selvfølgelig samarbejde, hvis man løser det i par eller grupper!

Lav en flot invitation til din middag med mord, som definerer den ønskede uhyggelige stemning, der lurer, og hvor du også specificerer evt. udklædning. Man kan vælge et mordmysterie, hvor man ikke direkte spiller roller, dvs. at man ikke behøver at være klædt ud til en bestemt rolle, men i stedet at alle de indbudte er detektiver som er med til at opklare et mordmysterium.
Invitér til middag med mord, hvis du tør!

Mordmysterie: Mordet på Mystery Manor
Mordet på Mystery Manor er en kompliceret og sjov mordgåde, som er enkel at gennemføre og som passer perfekt til en Halloween middag udover det sædvanlige! Kræver ingen udklædning eller skuespillerindsats af gæsterne, men er et finurligt mordmysterium som alle kan være med til at løse. 299 kr.
Mere info Halloween aktiviteter>>

Mordmysterie: Mordet på Pensionat Geisthof
Velkommen til det øde beliggende Geisthof! Stormen raser, intrigerne hober sig op, og der begås et frygteligt mord! I løbet af aftenen skal dine gæster løse denne dramatiske mordgåde ved hjælp af iagttagelsesevne, fantasi og logik. Alt, hvad du skal bruge, er med i produktet - behøves ingen anden forberedelse!
Mere info Halloween mordmysterium>>

Halloweenquiz
En skræmm ende og opfindsom Halloween quiz til efterårsfesten! 27 blandede Halloween spørgsmål, inkl. 11 musikspørgsmål - alle om uhyggelige ting, relateret til Halloween. Oplys efteråret med en Halloweenfest, og med vores quiz er det halve af arbejdet gjort. Servér lidt god mad og lav en græskarlygte - og voilà! 149 kr.
Mere info Halloween aktiviteter>>


Halloween lege
Halloween festen skal selvfølgeligt forgyldes med sjove festlege! Her får du tips om de bedste lege til halloween festen - både for børn og voksne. halloween lege

Græskar udskæring
Til halloween hører det sig til med græskar! Vi fortæller dig alt det som du ikke vidste om halloween græskarret, hvad det egentligt har at gøre med halloween, og om hvordan man laver græskarlygter og lækre opskrifter med græskar. halloween græskar, græskar skabeloner
http://www.grapevine.dk/halloweenpynt

Halloween mad
Der skal være skræmmende, lækker mad til halloweenfesten! Her får du vores favorit opskrifter! Halloween kage Halloween mad & børnedrinksIngen kommentarer:

Send en kommentar