onsdag den 12. august 2015

Halloweenidéer til Halloweenfest!Halloweenidéer til Halloweenfest

Halloween har de sidste 10-15 år sneget sig ind blandt de danske højtider. Halloween falder den 31. oktober hvert år- så er det slået fast!

Til Halloween går børnene rundt fra hus til hus og ringer på og siger ’slik eller ballade’, og hvis man ikke hoster op med et stykke slik, kan man forvente at blive udsat for en spøg.

Både børn og voksne klæder sig ud i en uhyggelig Halloween udklædning som et spøgelse, djævel, heks, skelet, mumie osv. En Halloween udklædning kan købes færdigt eller sys selv, der findes masser af inspiration til en Halloween udklædning og andre Halloween idéer på nettet. En Halloween udklædning skal være skræmmende, men de yngre børn synes ikke altid om hvis det bliver alt for uhyggeligt, så de kan evt. vælge en Halloween udklædning som sort kat eller endda superhelt eller prinsesseudklædning kan også bruges.

Til Halloween fest hører det til med Halloween pynt. Eksempler på Halloween pynt kan være edderkoppespind, edderkopper og den klassiske græskarlygte, som man snildt kan lave sammen med børnene som Halloween pynt. Halloween pynt kan også være guirlander, som man selv klipper ud af hvidt papir eller gavepapir. Hvis man vælger gavepapir til sine guirlander bliver ens Halloween pynt lidt kitsch. Guirlanderne, som man også meget vel kan lave sammen med børnene, hænger man op indenfor som fint Halloween pynt.

Hvad kan man ellers finde på af Halloween idéer til Halloween fest? Hvad med et Halloween spøgelsesløb eller en Halloween skattejagt til din Halloween fest? Arrangér et spændende Halloween spøgelsesløb for børnene i parken eller i skoven. Du arrangerer et Halloween spøgelsesløb, til din Halloween fest, ved at vælge en rute, og på vejen skal man løse nogle spørgsmål, som er opklæbet på f.eks. træer. Børnene kan følge ruten ved hjælp af lomme- eller pandelygter, for de mindre børn er det vigtigt at en voksen følger med til at holde i hånden. Mht. Halloween skattejagt- en Halloween skattejagt i mørke for børnene kan også være supersjovt og uhyggeligt! Her kan din Halloween skattejagt handle om spøgelser og hekse og andre uhyggelige ting. Sørg for at tilpasse både din Halloween skattejagt og spøgelsesløb til aldersgruppen- det skal ikke være for uhyggeligt for de mindre børn, det er meningen at de skal blive lidt bange, men ikke skræmt fra vid og sans.

Af andre Halloween idéer har jeg nogle eksempler på Halloween mad- eksempler på Halloween mad kan være en lækker græskarsuppe eller græskartærte, eller noget uhyggelig Halloween mad til børnene såsom ’Orme med mudder’, som består af indfarvet grøn spagetti med kødsauce. Pynt kager med orange og sort glasur eller hekse og spøgelsesfigurer, som du finder på nettet og skriver ud på tykt papir og sætter på træspyd, som du stikker i kager eller anden Halloween mad. Sørg for at din Halloween mad ikke kommer til at se for ulækker ud, så at man mister appetitten!

Mordmysterie: Mordet på Mystery Manor
Mordet på Mystery Manor er en kompliceret og sjov mordgåde, som er enkel at gennemføre og som passer perfekt til en middag udover det sædvanlige! Kræver ingen udklædning eller skuespillerindsats af gæsterne, men er et finurligt mordmysterium som alle kan være med til at løse.
Mere info>>

Halloweenquiz
En skræmmende og opfindsom Halloweenquiz til efterårsfesten! 27 blandede spørgsmål, inkl. 11 musikspørgsmål - alle om uhyggelige ting, relateret til Halloween. Oplys efteråret med en Halloweenfest, og med vores quiz er det halve af arbejdet gjort. Servér lidt god mad og lav en græskarlygte - og voilà!
Mere info>>

Bordplansleg Halloween
En underholdende bordplansleg til Halloweenfesten eller som et ekstra krydderi på efterårets familiemiddag. Temaet er uhyggelige karakterer- spøgelser, hekse, monstre og troldmænd. Bordplanslegen er lavet til 12 par (24 personer), men kan også bruges til færre personer.
Mere info>>

Ingen kommentarer:

Send en kommentar