mandag den 20. juli 2015

5 tips til Halloween

5 tips til Halloween

5 tips til Halloween: Halloweenudklædning, græskarlygte, Halloweenpynt, Halloweenmad og Halloweenlege.


Halloween falder altid d. 31. oktober og er en fest både for børn og voksne!

1. Halloween udklædning: Man kan klæde sig ud som fx en heks, et spøgelse, en vampyr eller en mumie. Ved enten at købe noget færdigt Halloween udklædningstøj eller lave din egen Halloween udklædning forholdsvist nemt. De mindre børn ønsker måske ikke at klæde sig uhyggeligt ud, her kan man klæde sig ud som en kat eller et græskar, endda en Halloween udklædning som superhelt eller prinsesse duer også. En enkel Halloween udklædning i form af et græskar kostume laver du med et orange stykke stof, hvor du klipper et hul til hovedet og armene, og polstrer stoffet med enten tøj eller puder- og knytter det hele sammen i taljen. Med en langærmet orange eller grøn trøje nedenunder og strømpebukser eller tights, der afsluttes med en grøn krave med blade rundt om halsen. Man kan evt. tegne øjne, næse og mund på stoffet- som et græskaransigt. Sæt evt. nogle grønne blade af stof som en krans på hovedet.

2. Græskarlygte: Det kan være superhyggeligt at lave en græskarlygte sammen med børnene. Du skærer et låg ud i et fint, stort orange græskar, i et zig-zag mønster, så at låget sidder stabilt og passer præcist. Skær låget ind mod midten, således at når din græskarlygte tørrer, at låget ikke falder ned i din græskarlygte. Derefter kan børnene hjælpe med at tømme græskarret for indmad (gem kernerne til ristede græskarkerner, kan bruges til salat fx). Til sidst skærer du øjne, næse og mund ud og laver en fordybning i bunden af græskarret til et fyrfadslys.

Mordmysterie: Mordet på Mystery Manor
Mordet på Mystery Manor er en kompliceret og sjov mordgåde, som er enkel at gennemføre og som passer perfekt til en middag udover det sædvanlige! Kræver ingen udklædning eller skuespillerindsats af gæsterne, men er et finurligt mordmysterium som alle kan være med til at løse. 299 kr.
Mere info>>

Halloween quiz
En skræmmende og opfindsom Halloween quiz til efterårsfesten! 27 blandede spørgsmål, inkl. 11 musikspørgsmål - alle om uhyggelige ting, relateret til Halloween. Oplys efteråret med en Halloween fest, og med vores quiz er det halve af arbejdet gjort. Servér lidt god mad og lav en græskarlygte - og voilà! 149 kr.
Mere info>>

Bordplansleg Halloween
'En underholdende bordplansleg til Halloweenfesten eller som et ekstra krydderi på efterårets familiemiddag. Temaet er uhyggelige karakterer- spøgelser, hekse, monstre og troldmænd. Bordplanslegen er lavet til 12 par (24 personer), men kan også bruges til færre personer. 49 kr.
Mere info>>

3. Halloween pynt: Lav fine guirlander med spøgelser eller græskar som Halloween pynt. Fold et stykke papir/karton, og tegn et spøgelse eller græskar på, klip ud, så at figurerne sidder fast i siderne, så at man til sidst får en guirlande, når man folder papiret ud. Pynt op udenfor huset med Halloween pynt såsom græskarlygte, falske edderkoppespind og plastikedderkopper. Andet Halloween pynt kan være at man klipper figurer af spøgelser, edderkopper, monstre og hekse ud fra billeder på nettet, og pynter maden med det, ved at sætte figurerne på træspyd og stikker ned i maden.

4. Halloween mad: Halloween mad må gerne se lidt uhyggeligt eller skræmmende ud, men man skal sørge for at det ikke så ulækkert ud, at folk mister appetitten. Eksempel på uhyggeligt Halloween mad til børnene kan være ’Orme med mudder’, som er en klassisk kødsauce med grøn farvet spagetti.  Man kan også lave Græskartærte / Marshmallowspøgelser dyppet i hvid chokolade og sat i fryseren med øjne tegnet på med mørk chokolade eller glasur, eller Chokoladekugle-edderkopper med lakridssnøre som ben. Af andet Halloween mad kan jeg foreslå ostetærte pyntet med rød stenbiderrogn dekoreret med et uhyggeligt ansigt af sorte stenbiderrogn.

5. Halloween lege: Af Halloween lege kan man arrangere et spændende spøgelsesløb, som både kan være for voksne og børn. Hvis det er for mindre børn skal være forsigtig med at lave det for uhyggeligt.

Man kan også lave en Halloween skattejagt, med gåder og udfordringer, som er relateret til Halloween. Man kan evt. have folk, som leger spøgelser rundt i skoven, hvor skattejagten eller spøgelsesløbet afholdes. Af andre Halloween lege kan foreslås et mordmysterie til de voksne, alt kan købes færdigt online, hvis man ikke har tid til selv at finde på Halloween lege.

Skattejagt: Halloweenmysteriet
I Halloweenmysteriet skal børnene hjælpe Grev Vlad med at finde Kråkehofs gemte skat. For at det skal kunne lade sig gøre, skal de løse spændende udfordringer fra hekse, vampyrer, monstre, spøgelser og troldmænd og slottets andre beboere. Fås i to alderstilpassede varianter, til 4-6 år og 7-10 år. 169 kr.
Mere info 4-6>> | Mere info 7-10>>

Skattejagt: Spøgelsesmysteriet
De Små Spøgelser Buu og Boo skal have hjælp af børnene til at finde nøglerne til kælderkammeret i Det Øde Hus- for derinde er den hemmelige skat, som har været bevogtet af Det Gamle Spøgelse i 100 år! Spændende mysterium for børn- blandt spøgelser, monstre, hekse og troldmænd! Fås i to alderstilpassede varianter, til 4-6 år og 7-10 år. 169 kr.
Mere info 4-6>> | Mere info 7-10>>

Spøgelsesjagten
Tanken er, at denne spøgelsesjagt skal udføres i mørke, i parken eller i skoven, hvor børnene finder spørgsmålene, som er sat op og markerede med reflekser, med en lommelygte. I spøgelsesjagten er der 15 spørgsmål og gåder, som skal løses. Temaet er uhyggelige ting såsom spøgelser, troldmænd mm. Fås i to alderstilpassede varianter, til 4-6 år og fra ca. 7 år. 149 kr.
Mere info 4-6>> | Mere info fra 7 år>>

Ingen kommentarer:

Send en kommentar